Donatie Nicky en Berry Del Grosso

Niet van toepassing

Begin oktober werden wij benaderd door Nicky en Berry Del Grosso. Zij vertelden dat ze op 11 november gingen trouwen en de gasten hebben gevraagd in plaats van cadeau's een donatie te schenken aan Stichting Leergeld. Door middel van het scannen van een QR-code konden de gasten een bedrag doneren aan Stichting Leergeld. Er is een totaalbedrag van € 1.025,- gestort. Dit mooie bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van kinderfietsen.

Stichting Leergeld is niet onbekend bij Nicky en Berry. Zoon Tibor is ambassadeur van Stichting Leergeld en zet zich actief in om meer bekendheid voor onze stichting te verwerven. Dit door onder andere in 2022 de actie Geen Kind achterop te ondersteunen. Tibor is 3 keer Nederlands kampioen geworden bij de junioren op het gebied van wielrennen en veldrijden.

Tibor: “Ik kan me moeilijk voorstellen hoe het leven was geweest voor mij zonder fiets, dan was ik een stuk minder mobiel geweest en had ik ook niet kunnen wielrennen.”

We zijn Nicky en Berry erg dankbaar voor deze donatie en vinden dit een prachtig initiatief en voorbeeld van hoe Stichting Leergeld ondersteund kan worden! Wilt u ook op een soortgelijke manier onze Stichting steunen, neem dan contact met ons op via info@leergeldnoorddrenthe.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!